woensdag 21 juli 2010

Vastgoedprijzen Frankrijk

We weten ondertusssen genoegzaam dat de Europese vastgoedboom van 2000-2007 gestoeld was op beschikbaarheid van krediet veeleer dan economische fundamentals.

Sommige naivelingen dachten dat het begin van wat in 2009 op een herstel leek de start van "meer plezier" was. Niets is minder waar, we staan in Europa voor een decennium van deflatie en schuldafbouw. Logisch, de total vastgoedfinanciering/GDP liep op tot +80%, in Nederland zelfs meer dan 110%. In andere landen bedraagt dat percentage slechts 5%.

De laatste cijfers van Institut de l'Epargne Immobilière et Foncière, wijzen erop dat vastgoed in juni in Frankrijk terug een neerwaartse druk kent. De situatie is er behoorlijk deprimerend. Alle tekenen wijzen erop dat het vermeende herstel door de Europese schuldcrisis aan flarden wordt geschoten.


1 opmerking:

Unknown zei


Heya this is somewhat of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I'm starting a blog soon but have no coding experience so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be enormously appreciated! all of craigslist

Lees ook

Blog Widget by LinkWithin