zaterdag 3 januari 2009

Belim krijgt niets meer verkocht

Je kan er vandaag niet meer naastkijken: sla De Morgen van zaterdag 3 januari open en de grafieken spreken voor zich: De Belgische vastgoedkmarkt krijgt klappen. De huizen zouden nog niet in prijs gedaald zijn, doch niets verkoopt meer. Het is een kwestie van tijd voordat ook daar de prijzen zinken. Sommigen beweren dat er bepaalde 'save zones' zijn; Sint-Martens-Latem en Deurle zou een van die 'beschermde bubbels' zijn. Lachwekkend.

Zie bijvoorbeeld dit pand in de Klapstraat 8 te 9831 Deurle. Een afschuwelijk lelijke vierkante doos van 'Belim 2' (het Belim na Francis Geernaert) dat ze dan 'Amerikaanse cottage stijl' noemen. Oorspronkelijk aan 750.000 € op de markt, vandaag aan 674.300 €. Net zoals deze woonst in Mariakerke waar Belim ook mee blijft zitten: veel te duur.

Mid februari een update over dit pand, het zal zeker niet verkocht zijn aan deze prijs, benieuwd of we dan onder de 600.000 € kunnen zakken.

Update: Belim laat prijzen zakken, tot meer dan 20% zakken, ook op dit pand. Nog te duur.


5 opmerkingen:

Anoniem zei

belim, ha ha ha!
be(driegers) l(eugenaars) im(mobiliën)

Anoniem zei

Alle, dan toch blijkbaar verkocht geraakt (half mei).

- Te Koop borden zijn verdwenen
- Verdwenen van de Immo sites

Anoniem zei

Rond het huis wat opgeruimd en aarde aangevoerd, en zowaar. Opnieuw te koop (met een nieuw bord). 621.070€ deze keer.

Al aardig gezakt.

Anoniem zei

Ondertussen meer dan een jaar verder. De prijs is nog ietsje gezakt tot 621.070€ blijkbaar. Maar nog steeds onveranderd te koop.

Anoniem zei

Ze zijn blijkbaar fier. Er hangt een groot bord "verkocht" Eindelijk. /-)

Lees ook

Blog Widget by LinkWithin